nb-NOen-GB
nb-NOen-GB
t +47 90 97 82 48

1 Søk

2 Velg produkt

3 Registrer kunde

4 Bekreftelse

Resultat FROMDATE  -  TODATE

Antall

Personer

Henter pris
Bestill Vis handlekurv
Ikke tilgjengelig i valgt periode
Vis tilgjengelighet

Pensjon

Ingen ledig kapasitet for valgt periode

 
Produkt
Periode
Antall pers.
Sum total
-
Person:
Notater:
 
x
 
 
 
Sum Total
 
 
Logg inn eller registrer deg for å bestille
E-post
Ikke en gyldig e-postadresse
Passord
E-post
E-post kan ikke være tomt
Gjenta e-post
E-post er ulik
E-post er like
Passord
For kort (min 5 tegn)
Svakt passord
Middels passord
Sterkt passord
Passord kan ikke være tomt
Gjenta passord
Passord er ulik
Passord er like

Fornavn
Fornavn kan ikke være tomt
Etternavn
Etternavn kan ikke være tomt
Firma
 
Gate
Gatekan ikke være tomt
Nasjonalitet
Nasjonalitet kan ikke være tomt
Postnr
Postnr. må inneholde fire sifre
Sted
Sted kan ikke være tomt
Telefon
Telefon kan ikke være tomt
Vennligst les og godta for å fortsette bestilling
Henter avtale...
Familien
Trine
TrineTrine Beddari - eier og kreativ leder. Digger å være kreativ, kjøre hund, gjerne lange turer. Har kjørt Pasvik Trail, Bergebyløpet og Finnmarksløpet flere ganger. Trine har ansvar for alle bookinger og har kontortid på ettermiddag/kveldstid og i helgene.
Tor
TorTor Beddari - vår altmuligmann bak "scenen", han jobber døgnet på tamp, reparerer, bygger, hugger ved, brøyter snø. Også Tor har kjørt både Pasvik Trail og Finnmarksløpet...
Runa Annie
Runa AnnieRuna Annie er yngste jente i søskenflokken. En skikkelig gladjente som digger både hest og hund. Runa har egen hest på for som ho trener dressur med, dette er en fjording med navnet Irak. Sammen ble de i 2017 Finnmarksmestere i dressur - ponni-klassen.
https://res.cloudinary.com/visbook/image/upload/v1474448673/1473/portals/180/Users/090/90/90/Sofie_thumb.jpg
Sofie EugenieSofie Eugenie er jenta med kontroll, skikkelig kontroll - digger hunder og fullførte VM for junior 200 km på 8. plass i 2015. Sofie er kun hjemme i helgene, i uka går ho på skole på Hesseng. Etter 2 år på elektro tar ho nå påbygg 3. året.
Teamet vårt
Stephanie & Craig
Stephanie & CraigStephanie & Craig - senior guides Steff & Craig er årets seniorguider, de har begge jobbet fulle vintersesonger tidligere på BIRK. Steff kommer fra Østerrike, mens Craig kommer fra England. Dette er våre seniorguider og er begge team ledere på BIRK denne vintersesongen.
Nils
NilsNils - guide 2017-18 Nils kom til oss fra Tyskland, har er en av årets tre nye guider i BIRK teamet. Som guide på BIRK deltar han i alt fra hundestell og guiding på turer til vasking og servering. Ingen jobb for stor og ingen jobb for liten. Nils vil være i BIRK teamet ut april måned 2018
Samuel
SamuelSamuel - guide 2017-18 Samuel eller Sam som vi kaller han til daglig kommer fra England. Han er en skikkelig spreking og har syklet fra England helt til Melkefoss langs kysten av Norge, en tur på vel 6000 km. Ett helt prosjekt før han kom til oss i begynnelsen av september. Sam skal være guide på BIRK hele vinteren frem til begynnelsen av mai 2018.
https://res.cloudinary.com/visbook/image/upload/v1485705847/1473/images/zalwizgulq16birantrl.jpg
DanDan - guide 2017-18 Dan kommer som flere tidligere guider fra England. Han har praksis som aktivitets guide -dette er 3 året i en 4 årig universitetsutdanning fra universitetet i Chichester. Dan kom til BIRK i begynnelsen av august og skal være guide ut vintersesongen til starten av mai.
Kontakt oss
Fornavn
Etternavn
Nasjonalitet
Postnummer
Poststed
Mobil
Epost
Beskjed
Felt merket med rødt er påkrevd
Feil i e-postadresse
Vilkår

Bestilling/reservasjon

BIRK husky er en liten leverandør av kvalitet til individuelle og små/mellomstore grupper. Vi anbefaler dere å forhåndsbestille eventuelt reservere plass både på våre turer og servering i vår lavvogamme eller i langhus. Da vi er en liten bedrift med få ansatte og begrenset kapasitet kan vi ikke garantere at vi kan lage/servere mat eller har mulighet for å tilby turer en ønsker å bestille etter ankomst.

Betaling

Individuelle gjester betaler på stede, dette kan gjøres med kontanter, VISA eller MasterCard. Alle bestillinger uten oppmøte vil bli fakturert og du bekrefter at du aksepterer dette ved å bekrefte en bestilling.
Turoperatører bli fakturert på ankomstdag av gjestene, 1 ukes betalingsfrist.

BIRK husky AS, Melkefoss, 9925 SVANVIK
Konto: 4930 13 70929
Bank: Sparebank1Nord-Norge, Wiullsgt. 3/5. Postboks 24 9915 KIRKENES
For betaling fra utlandet : Swift (BIC address): SNOWNO22
International Bank Account Number (IBAN): NO94 4930 1370 929

Avbestilling av reserverte turer

Følgende gjelder ved avbestilling (enkeltpersoner) og kansellering (helt arrangement) av bekreftede bestillinger;  

1. Mer enn 30 dager (1 mnd) før arrangementsdato; kunden faktureres 20 % av salgspris.  

2. 14-30 dager før arrangementsdato; kunden faktureres 50 % av salgspris.  

3. 13 dager eller mindre før arrangementsdato faktureres kunden 100 % av salgspris. Årsaken til at vi ser oss nødt til delvis å fakturere avbestillinger/kanselleringer er selvfølgelig at vi ved avbestilling kort tid før arrangement har mindre mulighet for å gjøre ett nytt innsalg, samt at vi har leid inn personale, bestillt inn mat og kanskje også begynt forberedelsene av denne.

BIRK tar full pris selv om noen av deltakerne reserverer seg fra å være med på hele eller deler av programmet.

BIRK forbeholder seg retten til å endre eller kansellere en tur dersom forhold tilsier at turen ikke kan gjennomføres (f.eks. værforhold). Vi refunderer selvsagt all betaling til oss dersom turen blir kansellert.

Risiko – ansvar

Alle turene våre er forbundet med en viss risiko. BIRK opererer i et arktisk klima og vi jobber med dyr. Vi gjør alle gjestene våre oppmerksom på at turene med oss skjer på egen risiko, det vil si at vi ikke står til ansvar for eventuell skade på person eller utstyr under turene våre. Alle gjestene våre må underskrive på at de aksepterer dette før turen starter.

Ødeleggelser eller tap av utstyr lånt av oss må betales av gjesten. Vi har en frivillig forsikring hver gjest kan tegne på stedet, eller signere at en ikke ønsker. Denne dekker skade på utstyr. Tap av utstyr må dekkes på stedet. Pris for denne frivillige forsikringen er på 50 kr per person.

Det er viktig for BIRK å presisere at vi så langt ikke hatt personskade eller vesentlig skade på utstyret til gjestene våre. Vi vil selvfølgelig gjøre alt for at turen skal bli en fantastisk opplevelse!