nb-NOen-GB
nb-NOen-GB
t +47 90 97 82 48


Overnatting

Overnatting i vårt koselige gjestehus, hytter på vår base, eller i våre villmarkshytter.

Mer informasjon om hver enhet finner dere under "Overnatting"
Du kan bestille overnatting online!Aktiviteter

BIRK tilbyr flere typer turer med hundespann, dagsturer, kveldsturer med jakt på nordlys, samt overnattingsturer.
Vi har sauna, konferanserom, fugleforinger, ski-, truge- og sykkelutleie...

Se detaljer under "aktiviteter" og ta kontakt med oss for å bestille!


Lokal mat

BIRK husky – matopplevelser

Vi serverer enkel god lokal mat i vår Lavvu eller i vårt Langhus, avhengig av størrelse på gruppen, årstid med mere. Meny i tilknytning til våre turer er fastsatt av oss, for de som kun ønsker å komme hit for å spise finner dere en meny under fanen "lokal mat".


Kontakt oss for å bestille en matopplevelse på BIRK!


Husky - Natur - Lokal mat

BIRK ønsker deg velkommen til det nordøstlige Norge og vi har gleden av å tilby dere:

NATUROPPLEVELSER med eller uten våre huskyer
BIRK husky tilbyr kortere eller lengere hundeturer, alle turer er ekslusive med maks 8 gjester. Vi har dagsturer, kveldsturer med jakt på nordlyset og vi har overnattingsturer.
En kan velge å kjøre singel sleder eller dele slede med en annen person - alle sledene kjøres av dere som gjester.
Videre tilbyr vi gode helårlige fugleforinger med stor suksessrate mht til lavskrike, lappmeis og konglebit og vi tilbyr vandreturer både til Treriksrøysa og Sametifjellet. Mer informasjon om de forskjellige turene finner dere under fanen "aktiviteter".
Vi leier også ut både sykler, truger og ski.

LOKAL MAT
Lokal mat i en lavvu-gamme eller i vårt Vikingingeinspirerte langus. Maten vi serverer er i hovedsak laget av råvarer fra Finnmark. Vi har plass til opp til 40 gjester i langhuset - for større grupper kan vi tilby utendørs servering nesten uten begrensing i antall.
BIRK Husky har vunnet regiontittel for Troms- og Finnmark i den nasjonale konkurransen Ganefart. Dette var en konkurranse blant restauranter langs veien i Norge, målet var å servere god lokal mat i tillegg til en god atmosfære. Vi er stolte av å fortelle deg at vi ble nummer tre i Norge og ønsker dere hjertelig velkommen til en matopplevlese hos oss.

OVERNATTING
Vi tilbyr enkel og koselig overnatting både i telt, hytter og vårt lille gjestehus. Nytt av året er vårt "tre-telt" som henger opp blant trærner ved brinken til Pasvikelva. Her er det plass til tre personer og dere har en fantastisk utsikt over elva og Russland på andre siden. Vi har også små hytter for selvhushold og vi har 7 rom av varierende størrelse i vårt lille gjestehus. I gjestehuset er frokost inkludert og det er mulig å oppgradere hvor både lunsj og middag er inkludert.
Siste fra facebook.com/